Doorgaan naar inhoud
Gratis Verzending boven de €200 in NL & BE
Gratis Verzending boven de €200 in NL & BE

Gratis verzending vanaf €200!

Op voorraad = binnen 48uur in huis

Klanten geven ons een 4,7/5

Service & garantie

Is je bestelling bezorgd, maar zit er schade aan het product. Ongelofelijk vervelend, maar helaas nooit helemaal onoverkomelijk. Neem even contact op met ons via service@meubelbaas.nl. Probeer de schade zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen met een foto en behoud de originele verpakking! Ook een foto van het label op de doos zou helpen het proces te versnellen. Zo kunnen wij je zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen. Uiteraard gaan wij hier heel zorgvuldig mee om! Het product kan voor je worden omgeruild of er kan een gespecialiseerd bedrijf langskomen om de schade te herstellen/op te lossen.

Je hebt standaard 2 jaar garantie op alle meubels die je bij ons besteld. Mocht er iets gebeuren binnen de twee jaar wordt dit netjes voor je opgelost.

 

Voor eetkamerstoelen kan je garantie bijkopen. Check de iProteqt op onze website. Je kan voor 3 of 5 jaar volledig ontzorgt worden wat betreft onderhoud. Er komen specialiseerde servicemonteurs bij u thuis de vlek uit de stof halen. Hiermee hoef je nooit meer bang te zijn voor vlekken! Naast de vlekkengaranties ben je ook nog eens beschermd tegen een heleboel andere aspecten.

Dat is niet fijn om te horen. Wij willen dit natuurlijk graag met je meedenken en wat jij kan doen is de klacht zo snel mogelijk kenbaar maken aan ons zodat wij zo snel mogelijk met een oplossing kunnen komen! Neem dus contact met ons op via 085-0608569 of mail naar service@meubelbaas.nl.