Gratis verzending boven de €200 & Niet goed?, dan halen wij het gratis op!

Retourneren & Ruilen

 

Ruilen

Wij hebben natuurlijk altijd liever dat we je alsnog tevreden kunnen maken :). Om deze reden is ruilen daarom eigenlijk nooit een probleem. Neem hiervoor wel eerst even contact op met onze servicebazen.

 

Retourneren

Wil je je gekochte meubel graag terugsturen? Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden. Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na levering als retour aanmelden.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen om je product retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan in een deugdelijke verpakking.

Zodra het product bij ons magazijn binnen is, crediteren wij het volledige orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping mits deze in goede orde retour is ontvangen.

Voor alle retourzendingen vragen wij je om ons te mailen naar service@meubelbaas.nl met een zo'n duidelijk mogelijke uitleg van de situatie. Probeer altijd een foto mee te sturen als je artikel beschadigd, in de verkeerde kleur of niet naar wens is geleverd. Een van onze klantenservice bazen zal dan direct contact met je opzoeken en eventueel nog aanvullende vragen stellen.

 

Voorwaarden retourzending

Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Ook verwachten we dat je de artikelen niet beschadigd (door eigen toedoen), vies of (buitensporig) gebruikt terugstuurt.

 

Retourneren via de pakketen dienst

Als je bestelling is geleverd door PostNL pakketendienst meld je je retourzending aan door ons te mailen. Hierbij verzoeken wij je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan in een deugdelijke verpakking. Deze kan je inleveren bij een PostNL punt of laten ophalen door ons. De kosten daarvan bedragen €10 voor de eerste door + €5 voor elke aanvullende doos.

In het geval van zelf inleveren bij een PostNL punt, kunnen de artikelen geretourneerd worden naar het volgende adres: 

Vlijtseweg 134 – HAL 18, 7317 AK Apeldoorn TNV Meubelbaas. 

 

Retourkosten worden pas in rekening gebracht als het product na 14 dagen geretourneerd wordt.

 

Retourneren via PostNLEXTRA@HOME

Heb je een bestelling met een groter artikel zoals een tafel of een dressoir dan is deze gekomen met speciaal transport. Mocht u deze bestellingen willen retourneren haalt de vervoerder deze op bij u thuis. De kosten daarvan bedragen €25 voor de eerste doos + €5 voor elke aanvullende doos. 

 

Retourkosten worden pas in rekening gebracht als het product na 14 dagen geretourneerd wordt.

TERUG NAAR BOVEN