Doorgaan naar inhoud

Retourneren & ruilen

Retourneren & ruilen

Ruilen

Wij hebben natuurlijk altijd liever dat we je alsnog tevreden kunnen maken 😊. Om deze reden is ruilen daarom eigenlijk nooit een probleem. Neem hiervoor wel eerst even contact op met onze servicebazen.

 

Retourneren

Wil je je gekochte meubel graag terugsturen? Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden. Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na levering als retour aanmelden.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen om je product retour te zenden. Mocht je gebruik maken van de retournering vanwege de 14-dagen tevredenheidsgarantie, dan kan de retour alleen in behandeling genomen worden, als het product in originele verpakking geretourneerd wordt.

Zodra het product bij ons magazijn binnen is, crediteren wij het volledige orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping mits deze in goede orde en in originele verpakking is ontvangen.

Voor alle retourzendingen vragen wij je om ons te mailen naar service@meubelbaas.nl met een zo'n duidelijk mogelijke uitleg van de situatie. Probeer altijd een foto mee te sturen als je artikel beschadigd -, in de verkeerde kleur - of niet naar wens is geleverd. Een van onze support bazen zal dan direct contact met je zoeken en eventueel nog aanvullende vragen stellen.

 

Voorwaarden retourzending

Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Ook verwachten we dat je de artikelen niet beschadigd (door eigen toedoen), vies of (buitensporig) gebruikt terugstuurt. Het is van belang om middels een e-mail het retourformulier aan te vragen. Zonder dit formulier kunnen wij de retour niet in behandeling nemen.

 

Retourneren via de pakketdienst

Je meldt altijd de retourzending aan door ons te mailen. Wij verzoeken je vriendelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Bij grote pakketten wordt gezamenlijk een ophaalafspraak afgesproken. De afhaaldienst zal XXL Pakket zijn.

Bij kleinere pakketten kan jouw pakket ingeleverd worden bij een DHL punt. Je kunt hier een retourlabel voor ontvangen.

In het geval van zelf inleveren bij een PostNL punt, kunnen de artikelen geretourneerd worden naar het volgende adres: 

Vlijtseweg 134 – HAL 18, 7317 AK Apeldoorn TNV Meubelbaas. 

 

Retourneren via XXL Pakket

Heb je een bestelling met een groter artikel zoals een tafel of een dressoir dan is deze gekomen met speciaal transport. Mocht u deze bestellingen willen retourneren, haalt de vervoerder deze op bij u thuis. De kosten daarvan bedragen €25 voor de eerste doos + €5 voor elke aanvullende doos. 

Retourkosten worden pas in rekening gebracht als het product na 14 dagen geretourneerd wordt.