Doorgaan naar inhoud
lente ready woonkamer interieur

Maak jouw woonkamer lente ready!

Bloemen die beginnen te bloeien, de zon die warm aanvoelt op je huid, bomen die groener worden, oftewel: lente! Met de volgende tips haal jij de lente naar binnen in jouw woonkamer.

Meer kleur in je interieur

Alle kleuren worden intenser en alles begint er een stuk gezelliger uit te zien. Dit kan je ook toepassen in jouw interieur! Maak gebruik van frisse kleuren die jouw ruimte doen opfleuren. Je kunt op verschillende manieren meer kleur naar binnen halen. Dit kun je doen aan de hand van bijvoorbeeld accessoires, vloerkledenmeubels of bloemen.

Accessoires

Als je een woonkamer hebt met rustige kleuren, kun je aan de hand van accessoires gemakkelijk kleur in huis halen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld gekleurde vazen of kussenhoezen aan te schaffen. Dit zijn dan ook veiligere en goedkopere artikelen die je gemakkelijk kunt vervangen, zonder dat er drastisch veranderingen optreden in je woonkamer. 


Haal buiten naar binnen! Door bloemen en planten in je woonkamer te zetten, haal jij de lente letterlijk naar binnen. Kies voor kleurrijke bloemen die lang meegaan, zodat je er extra van kunt genieten. Je kunt de bloemen en planten in een opvallend kleurrijke vaas doen.

Onze meubelbazen adviseren: vaas ‘’Kean’’

vaas lente woonkamer

Gekleurde vloerkleden

Met een opvallend kleurrijk vloerkleed, wordt jouw woonkamer meteen lente ready! Een vloerkleed kan erg bepalend zijn, omdat het een ruimte karakter en sfeer kan geven. Kies voor een frisse kleur, zodat jij de lente naar binnen kunt halen.


Onze meubelbazen adviseren: vloerkleed ‘’Rubi’’ in lichtblauw (ook in meerdere kleuren verkrijgbaar)

lente vloerkleed woonkamer

Mix en match

Probeer uit je comfortzone te gaan! Wist je dat het helemaal hip is om verschillende gekleurde eetkamerstoelen te hebben? Fleur je eethoek op met gekleurde eetkamerstoelen, die in contrast goed met elkaar matchen. Op deze manier creëer jij meer kleur en vreugde in jouw ruimte.


Onze meubelbazen adviseren eetkamerstoel ‘’Milo’’ (ook verkrijgbaar in andere modellen)

Vorig artikel De Woontrends 2023 | 5 Trends in 2023 die je niet MAG missen!
Volgend artikel VINTAGE VLOERKLEED | 5 redenen waarom jij een vintage vloerkleed MOET hebben