Doorgaan naar inhoud
Lies Zhara geeft een exclusieve hometour!

Lies Zhara geeft een exclusieve hometour!

Lies Zhara geeft een exclusieve housetour
Eettafel Odin | ​​MeubelBaas

Lies Zhara behoort tot één van de grootste vrouwelijke influencers van Nederland en stond in 2022 nog op de 56e plek van de FHM 500. Lies Zhara is 22 jaar en heeft al veel bereikt dankzij haar populaire Instagram- en TikTok account. Ze is fulltime content creator en heeft nog veel ambities die je verderop in deze blog zult lezen.


Tot voor kort woonde ze nog thuis bij haar ouders, maar nu is Lies op zichzelf gaan wonen in Haarlem en wij mochten bij haar langskomen voor een exclusieve hometour. Uiteraard hebben wij haar geholpen met wat nieuwe meubels om ervoor te zorgen dat Lies lekker kan relaxen op de bank of gezellig kan tafelen met haar vrienden en familie.


Bekijk hier de hometour van Lies Zhara


Social Media ster Lies Zhara blijkt toch niet zo sociaal te zijn

Lies is op Social Media een echte ster en weet dagelijks honderdduizenden mensen te bereiken met haar content, maar in real life heeft ze moeite met grote groepen en voert ze liever 1 op 1 gesprekken. Ze noemt zichzelf niet sociaal en voelt zich ongemakkelijk wanneer ze bijvoorbeeld op een event herkent en aangesproken wordt.


Lies Zhara is gek op eten!

Mocht je op date willen gaan met Lies, dan kan je het diner beter overslaan en maak je haar blijer met een lekker ontbijtje. Dit is namelijk haar lievelingsmaaltijd van de dag en zo start ze dan ook graag de ochtend aan haar nieuwe eettafel met een lekker ontbijt.


Geld verdienen is lastig

Lies Zhara is erg populair onder de mannen. Een jaar geleden zag haar content er totaal anders uit dan wat ze nu post. Ze heeft het roer omgegooid en wil daarmee meer vrouwelijke volgers naar haar account trekken. De mannen waren een makkelijk publiek en daardoor is ze enorm hard gegroeid op Instagram en TikTok. Doordat ze gamed, motor rijdt en veel met auto’s doet blijft ze daarmee toch nog veel mannen aanspreken wat ervoor zorgt dat geld verdienen ook lastig is.

Shop de look van Lies Zhara

Wil je weten welke meubels Lies heeft staan in haar nieuwe huis? Check deze hieronder.

Vorig artikel Dit zijn dé nieuwe woontrends van 2024!
Volgend artikel De Woontrends 2023 | 5 Trends in 2023 die je niet MAG missen!